Monday, October 14, 2019

A.N.A.K

Assalamualaikum

Buka blog tanpa sengaja bila kawan ttc tanya kos HSG.
rindu pada zaman bergiat aktif blog.tapi ntah nape eh tak update dah
maybe banyak dah beralih ke zaman fb and ig
iya pun takde banyak coret dah sangat
rajin share gamba-gamba je.

anyway....kalau masih ada sahabat TTC kat blog yang masih berusaha
teruskan berusaha.iya doakan semua akan menjadi ibu dan iya yakin akan jadi.InsyaAllah

InsyaAllah 21 Oktober 2019 ini genap 8 tahun perkahwinan kami. Semoga Allah jadikan kami pasangan yang saling setia, berkerjasama, saling bertolak ansur dan saling syg menyayangi.amin.

baby iya nama Al Waseem lahir pada 13 Mei 2019. Alhamdulillah sekarang dah masuk 5 bulan dan mudah dijaga.Alhamdulillah anak soleh dan baik. Nahhh iya belanja kawan2 sebagai pembangkit semangat nanti dapat babies.

Alhamdulillah the journey sebagai mama walaupun penat tapi terasa berbaloi.
Doakan iya mampu mendidik anak dengan baik ye and iya hope dapat baca journey success kawan-kawan ttc pulak pasni.iya tahu ramai dah berjaya juga. Alhamdulillah.

ok tu jelaa.hehe.nak cakap banyak2 pun tak tahu ape dah skrg ni.xserancak dulu berblog hihi....

No comments:

Post a Comment