Friday, November 16, 2018

comeback : we're expecting ♥



it's been a year since iya type kat sini...

been hectic pastu tak ingat dah nak berblog.haha

anyway....just to recall on 2017 suppose iya buat IVF but it turn out dapat buat IUI je.


reason sebab masa cek eggs tu sume okay

tapi ovari kiri plak ada belah belakang uterus
so Doctor memang xbagi buat IVF. frust gak masa tu.
so end up buat IUI.

pastu masa tu IUI pon gagal.that was November 2017.


then sampai 2018...

there was a time where iya and husband kind of xnak pkir dah about this.

iya cakap suami boleh tak kalau we are just the way we are.no more treatment.iya xsanggup dah


even masa tu ada waktu iya nangis waktu solat

iya doa pada Allah redhakan hati ini.

memang masa tu iya rasa this is the time i will not think about TTC jeeee.


i need a break.


so that's it.


memang iya tak pkir

iya and suami kami pegi holiday,pegi enjoy sana sini
pegi buat pape yang kami rasa nak and happy

DAN pada waktu yang kami tak jangka

pada waktu kami memang tidak mengharap
iya cek UPT and it turn out POSITIVE! ♥

ikutkan memang tak jangka tapi masa tu pelik belum period

gigi plak sakit.saja laa duk test OPK mula2 and positif gak
esok nye terus cek pakai UPT.

memang menangis lahhh


Alhamdulillah!!!!


now, iya going to 12 weeks.

doakan iya selamat bersalin, baby sihat and kami mampu menjaga amanah Allah ini dengan baik yeeee :)

iya sentiasa doakan TTC lain juga akan diberikan peluang begini.amin.


that's it... our cute hands is finally in my tummy and we're so in loveeeee with you already 



No comments:

Post a Comment