Monday, June 27, 2016

22 Ramadhan 1437

Assalamualaikum....

cepat je masa berlalu bila pkir pasal Ramadhan,kan?
harapan iya banyak...

dosa diampunkan Allah yang utama.mudah-mudahan,ameen.
yang lain akan menyusul inshaaAllah.

iya hope dapat puasa sampai habis.so far belum tinggal lagi ni.hihi.
today 27/6/2016 and today cd27.

since iya balik umrah tu period cycle lom betul lagi.
cramping perut pun dah ada ni.jap cramp.jap tak.

whatever result iya redha.
of course im hoping.kan....

raya?
kawan-kawan yg masih lom ada anak or lom pregnant...
iya hope semua ready untuk lebih positif
abaikan org yang mulut xkena tu
just enjoy our moment

syukur dengan apa nikmat Allah sekarang

:)

so....selamat menempuh 10 malam terakhir dan semoga Allah pertemukan kita dengan malam yang dinantikan yang diimpikan yang diharapkan.

selamat menyambut Syawal juga.semoga kita meninggalkan Ramadhan dengan terampun dosa-dosa kita semua.inshaaAllah.ameen ♥




No comments:

Post a Comment