Monday, June 27, 2016

22 Ramadhan 1437

Assalamualaikum....

cepat je masa berlalu bila pkir pasal Ramadhan,kan?
harapan iya banyak...

dosa diampunkan Allah yang utama.mudah-mudahan,ameen.
yang lain akan menyusul inshaaAllah.

iya hope dapat puasa sampai habis.so far belum tinggal lagi ni.hihi.
today 27/6/2016 and today cd27.

since iya balik umrah tu period cycle lom betul lagi.
cramping perut pun dah ada ni.jap cramp.jap tak.

whatever result iya redha.
of course im hoping.kan....

raya?
kawan-kawan yg masih lom ada anak or lom pregnant...
iya hope semua ready untuk lebih positif
abaikan org yang mulut xkena tu
just enjoy our moment

syukur dengan apa nikmat Allah sekarang

:)

so....selamat menempuh 10 malam terakhir dan semoga Allah pertemukan kita dengan malam yang dinantikan yang diimpikan yang diharapkan.

selamat menyambut Syawal juga.semoga kita meninggalkan Ramadhan dengan terampun dosa-dosa kita semua.inshaaAllah.ameen ♥




Wednesday, June 1, 2016

2016 1st Post....

Assalamualaikum....
 
hehe.ada yang rindu iya tak?
macam takde je.hahaha :))

arini baru terpikir nak menulis.
punya lah lama tak bukak.
tahu2 dah bulan 6 2016 dah yoooo.

what's new?
well....not yet pregnant.
but Alhamdulillah aritu ujung bulan 2 iya and a few more diberikan peluang oleh Allah untuk mengerjakan umrah. syukur.

i miss it so muchhhhh.
no pressure.just a relax moments
really miss it.nak pegi lagi nanti.

so...untuk 1st entry on 2016 takmo panjang lebar.
will try to update more after this and catching up with other bloggers too...rindu nak tahu update dari lain2 gak ni.

mesti ada yang dh beranak dah pon ni.hehe :)

anyway....Selamat Menyambut Ramadhan 2016 ye kawan-kawan. Semoga kita mendapat keampunan dan lebih berusaha menjadi muslim yang baik. InshaaAllah :)

miss it ♥