Tuesday, October 27, 2015

SIL's wedding and they are pregnant.....

last time iya cite pasal my sister's wedding...
this time about my SIL plak.hehehe

depa kawen ni rapat2 date nyerrr
kak iya 29/8
adik ipar ni 19/9
so imagine kami baru abis penat kat side kak iya
dah nak kena tolong side suami plak
but itulaaa kan JODOH :)

mcm SIL iya ni xbyk songeh.
senang je dia.xde pelamin beriya sgt...
wat relaks je.
dia duk umah kami g pasang mini pelamin dia.hahaha
yg kami ni plak pestime nak pasang.ikut hentam sdiri saja laaaa :p

ni laa mini pelamin nyerrr.simple je kan.hehehe...nieces suami pon bz laa nak posing sakan...













masa kenduri mcm agak pelik laa dengan biras iya sorang ni
moody semacam jeeee
mmg duk toya xbuat keje lsg
dah abis kenduri baru iya tahu rupenye biras iya pregnant anak ke3
patut lerrrr hangin semacam.hahaha

Alhamdulillah rezeki dia.
harap pasni iya lak hehe.inshaaAllah ;)

so after settle kenduri 19/9
on 3/10 kami akan kenduri side lelaki untuk adik ipar di Muar pada siang hari and kenduri side lelaki kak iya pada malam di Penang.

imagine kami rush that morning to Muar...
at 2pm kami rush to Subang Airport untuk ke Penang plakk...
memang nak tercabut kaki.huhu
dah laa jerebu teruk
itu yang balik dari travel iya sakit teruk tu :(

nak jadikan cite settle je semua kenduri kendara ni
last week on my anniversary yang ke4 on 21.10.2015...
kak iya yang baru je abis kenduri ni pregnant okayyyyy~
express sangat.haha.
Alhamdulillah rezeki dia anak cepat.

sentap???
no im not.

y?
because im ready.ada hikmah disebalik kejadian. ;)

after this...iya plak pregnant.mudah2an...ameen ^_^
next year ade 2 babies dah in d family.
can't wait. :D

keluarga besar suami ♥♥♥

6 comments:

  1. insyaallah iya pasni rezeki iya :)
    rajin2 rapat2 n kongsi makan ngn diorng bak petua org dulu2
    setakat mane sahih nye x tau :) tp x salah mencube hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo iye ke?xpenah dgr niii.hihihi.
      tapi masalah nye both jauh.jarang jumpeee :p

      Delete
  2. Amin. In Shaa Allah iya. ada rezeki utk kita nanti =)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah happy for them.. iya jgn riso k insyallah shee doakan iya pregnant trs twins k.. ameeen

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi kannn.mane tahu rezeki...c u sunday :D

      Delete