Monday, October 26, 2015

anniversary!!!

Alhamdulillah...
weeeeeeeeeeee ^____~

cite dah basi sikit la.hehehe
but syukur kerana dalam masa 4 tahun berkahwin ni masih boleh saling bertolak ansur...

std la gaduh2 anje tu kan.hihi
kekasih dunia akhirat tu..
gado pon xlame.hihihi...

semoga Allah menjadikan kami pasangan yang mendekatiNya
taat perintahNya,saling memaafkan,saling berkasih syg..

bersyukur atas nikmat Allah berikan.
inshaaAllah jika ada rezeki kami nnt ada zuriat bersama.
ameen....

so...anniversary ke4 ni mcm terbantut idea sebenarnye
sbb mmg awal lagi dah plan nk g kl tower nk tgk view
and then nk candle light dinner.

KONONnyeeeee...hahaha

but since jerebu trok and rasa tak berbaloi lsg pergi ktorg mcm blur tros xth nk watpe.hahaha -_-

iya ni plak dah la memang suke celebrate2 ni.hihihi >_<

so mcm nk g outdoor sume xleh.
plan konon pastu nk rafting pn xdpt.sedih sungguh...huhu

sudahnye malam b4 the date kami g dine in at Bubba Gump ;)
sedappp...mmg puas ati mkn sane...hihihi ♥

then on 21oct15 kami g ronda2 kat sunway pyramid je
dgn tujuan utama konon nk ice skating which pon xjadi gakk
ahahaha.ntahpape sume plan xjadi.

sbb ramai sgt.malas~

lunch at Miami Grill...superbbbbbbbbbbbb.amat2 dicadangkan makan disana.hihihi.

pastu ronda2 cari adiah anniversary.
husband pilih formal coat as his present.
sbb last coat dia adiah hantaran dlu.hahaha
dah sendat.beliau sudah gemuks. :p

iya lak pilih kasut boot as present.mihihihi. >_<

pastu dinner kami makan nasi paprik je.kikiki
sbb dah lewat makan kat kedai area umah je :D

so kesimpulan anniversary kali ni makan je kejenyee and jalan xtentu hala cari adiah untuk diri masing2.hahahaha :))

makan-makan part 1...nampak x kegigihan disitu.hahaha
makan-makan part 2.gini lah gaya org tak monopod ke ape.hihihi
mwahahaha...seronok gila dpt beli ni.sebab pinky pinky..in ♥♥♥♥♥


kasut ni dah lame oooo aim.mak ayah kata dari iya kecik2 nak but tp xdapat2...so ok laa kan skang dpt.kikiki >.<

ok itu sajo.mihihi...banyak lg nak story.tapi nanti lah.
banyak sgt cite. -_-

2 comments: