Thursday, May 14, 2015

bila kawan jadi.....

penah tak rasa kecik hati ngan kawan korang sdiri?

but Alhamdulillah its not my bff
and still feel hurt

lagi2 plak ko memang mengadap muka dia hari2 kan
nak luah kat stranger jelaa boleh :|
nak luah kat kawan2 sume pon kenal dia gak.hahaha >__<

kecik hati bukan apa
sebab dia tahu kite tgh berusaha ttc ni
bukan tak tahu kita wat treatment sume
but somehow dia bgtau orang yang kite ni
stress sampai migrain sbb xde anak
motif????

heard b4 about her which suka laga2 kan org
byk kali gak tgk depan mata org gado sbb apa dia sampaikan tu
 
maybe dia tak sedar kot perangai dia yang suke
cite sane sini tu xbetul and xbagus.huuuuuuuuuuu :(

anyway....baru plak dapat tahu si dia ni pregnant anak ke2
which masa dia canang kat org pasal kite tu
dia pregnant dah pun...

haih nak kata apo lagi.
sabo jela kannnnn. -_-"

rezeki dia Allah beri ada maksudnya
dugaan Allah beri juga ada hikmahnya

inshaaAllah hati ini kuat
its not like 1st time org kata buruk pasal kite
cuma terasa lebih tu bila yg bcakap pasal kite tu kawan sdiri

xpe.

iya kuat.pasti! :)