Wednesday, March 18, 2015

bila tak mengandung....nak kurus!!!!

kalau mengandung
xpe la kan mokmok sebab ada baby.
hikhik

haih camne laa iya ni
makin bambam
peha bontot sume makin mengembang -_-

aritu sebab busy mmg takde nye laaa g gym
balik pun lewat

ni dah okay sikit jadual keje
nak kena exercise semula

kena gak kurangkan lemak2 ni
melampau sangat okay

baju xyah ckp laa
sendat sane sini
nak pakai pun segan

sisters pun tegur
parent pun tegur
kawan2 pun tegur
husband tegur
diri sendiri pun x selesa

iya nak kena usaha diet ni
ttc ttc jugeee
tp badan nak kena sihat and fit

stress bile timbang berat skang
huhu

naik 11kg pas kawen
baru 3 tahun 5 bulan je kawen
trok betul

ok.
dah abis meroyan.
haha :p
 

5 comments:

  1. sama la keadaan dgn sis. Ni belum preggy tapi badan time anak dara dulu dah xde dah.. Kalau badan naik sbb baby, sronok la dengar kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi...itu laa pasal.kadang tgk org ade anak lg slim dari iya.huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Delete
  2. kena diet, kena diet.. akak pon kena turunkan lagi berat ni. jom berjemaah!

    ReplyDelete