Wednesday, February 25, 2015

TVS #1 for IUI #2

Alhamdulillah.

today, CD10 TVS seems okay :)
so total eggs yang ada 4
1 matured enough
3 more doctor akan tgk semula this friday

ubat this time respond belah kiri je
sbb kanan xde langsung eggs.hampeh!!!
haha

so semua belah kiri
malam ni kena cucuk humog another 1
friday on CD12 TVS #2
next monday on CD15 inshaaAllah IUI :)

berdebar.
inshaaAllah jika rezeki ada...

cost for today RM95.60

9 comments:

  1. Tumpang happy dah ada telur yang membesar bagai johan :)
    Semoga dipermudahkan segalanya buat iya..Amin..

    ReplyDelete
  2. Assalam sis. boleh sy tau, TVS tu pe ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam....

      TVS tu transvaginal scan...untuk tgk size telur dalam rahim...dari tvs pon leh tahu ada cyst ke x... :)

      Delete
  3. iya, mungkin last month dah ovulate belah kanan. so this month yg belah kanan tu rest kot :-) smg Allah permudahkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...mcm tu ehhh?baru tahu.tq ST.inshaaAllah.semoga urusan ST pon dipermudahkan yerrr :)

      Delete
  4. insyaAllah rezeki.. semoga dipermudahkan

    My IUI story dulu lepas IUI#1 tak jadi buat sebab ada 1 telur aje yg matang, kebetulan cycle lepas iui tak jadi tu jatuh masa puasa terpaksa rest sebab dr tak buat iui untuk org islam masa puasa, akhirnya dengan izin Allah cycle yg rest tu laa rezeki yang ditunggu sampai.. sekrang my son dah nak masuk 2 tahun, soon to be abang genap2 umur 2 tahun nanti..amin..

    jemput singgah blog
    surayajafar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah rezeki tuuu....inshaaAllah dipermudahkan :)

      Delete