Wednesday, February 18, 2015

Preparation for IUI #2

Assalamualaikum

1st entry of 2015.hehehe :)

kenapa?
busy tak benti lagi ni.

but walaupon xbenti keje,iya tetap on TTC

3 Februari 2015:
iya and husband wat bekam dengan sorang ustaz and wife dia
husband byk gak darah kotor keluar
iya lak wife dia ckp banyak angin kat kepala
no wonder laa sll headache

iya ajar husband wat bekam tiap bulan as treatment
which dicadangkan oleh ustaz tu
tp tgk laa financial mcmane
sbb bekam sorang rm70.hehe ;)

then..iya skang tgh try makan ubat zuriat everyday
ade gak ari skip tu but inshaaAllah dah berazam nak cube istiqamah makan tiap ari :D
ubat zuriat ni bentuk kapsul.husband ira beli kat kawan ofis dia. :)


18 Februari 2015:
and today iya g LPPKN.since today CD3,iya decide once CD1 nak proceed IUI.again.

so arini g LPPKN dapat clomid which kena makan start CD3-CD7.
cucuk humog pula 19,21 and 23 Feb.
on 25 Feb, TVS...
(kos for clomid 10biji and humog75iu utk 3kali rm245.80)

hope eggs are good.inshaaAllah...

doakan iya yer...
berdebar juge niii :)



4 comments:

  1. iya,buat bekam tu kat mana? kalo bleh share contact ya :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya umah kat keramat.ustaz and wife datang umah...
      diorg duk kat ukay perdana.kalau nak buat leh diorg datang umah kite or kite g umah dia.
      ST nak nombor eh? email iya balik leh?sbb kena minta husband nombor dia.iya takut lupe...email ehhh... zaahira.iya@gmail.com :)

      Delete
  2. Semoga dipermudahkan iui iya kali ini..mudah2an Allah kurniakan rezeki hamil pada iya..doa banyak2 ok dear..inshaAllah..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaAllah.mudah2an dipermudahkan ;)

      Delete