Tuesday, November 18, 2014

5 bulan...

pejam celik dah 5 bulan dah since 1st IUI iya
adoi
bile la nak berpeluang ni ye
hmmm.xde rezeki lagi setakat ini

iya so far asik outstation dah plak
keje and mcm2 program

LANGKAWI
JOHOR
IPOH
LANGKAWI SEMULA
PD
LANGKAWI LAGIK PLAK

asik xduk umah je >_<
penat pun iye gak
mak pon bising dah asik gi sane sini
xckup rest

keje bertambah menyampah
haha
iya dah isi borang mohon transfer
esk bos balik dari outstation
nak rayu supaya sokong

cannot go dah

hope sangat boleh pindah post lebih relax
penat!

environment xcantek
camno nak lekat baby kan?
huhuhu.sedih.

but its ok
dugaan iya
masing-masing punya dugaan

:)

kadang bile sempat usha gak blog
go thru camtu je
ada mood comment
xde mood bace saje
seronok tgk sizuka dah dapat baby kembar..besh besh besh
nak gakkkkk

dah la semalam g jusco
asik terserempak dak kembar
4 pasang lak tu
kecik ada.dah besar sikit pon ada
hehe

pastu mula berangan iya lak pasni
hihihi
ameen :D

4 comments:

  1. ameennn...siannya ira..hope lepas ni ada kemudahan yang dtg..

    ReplyDelete
  2. Hye iyaa~ lama tak dengar citer iya..
    bagus jugak tukar tempat kerja. kerja yang lebih rilex sikit...tak stress..
    erin pon bila nampak je ade org bawak stroller yang utk 2 babies tu, mula la nak tengok aje... seronok sangat. kalau yang identical twins tu lagi la teruja. :D
    Erin doakan semoga usaha iya dipermudahkan.. aminn..

    ReplyDelete
  3. InshaAllah...smg rezeki iya soon...amin... and smg Allah permudahkan buat iya dalam soal keje...in the meantime, cari yg positive2 je pasal keje skang ni ya dik... inshaAllah, ada hikmah Allah nk bagi iya tempuh pengalaman keje mcm tu...

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan iya..Amin..

    ReplyDelete