Friday, September 26, 2014

cerita terbengkalai

Assalamualaikum.

and again
blog ditinggalkan
xde cerita menarik.mungkin.huhu

yang pasti baru je pas mc 2 hari
haha
low bp.again
this time.worst
70/40 bp iya
xtahu aa ape kena

tapi iya rasa sebab terlalu letih
keje keje keje
rasa nak muntah dah tgk keje
mc 2 hari pun asik org call
iya wat xtahu je

today masuk ofis
xde lak cari
ntahpape.hahahaha

anyway....
iya dah mula balik BBT.today!
start everything back
if possible nak kurang kan burden keje ni
tak tahu la mcmane tapi nak cuba gak
iya xnak dah mcm zombie dah wat keje
xckup rest

but Alhamdulillah iya dapat husband yg sgt faham
paham keje iya mcmane

ape lagi...
iui?masih tunda.

cume for the past 2 months cycle day iya 28days
which quite surprise
alangkah bahagia yerr iya if every month maintain jee mcm ni
hehe
inshaaAllah
mana tahu kannn ;)

about akhirnya pindah umah
duk berdua....
well...I LOVE IT!!!

hahaha

xyah nak susah2 pakai btutup je dpn ayah or bro in law
hehehe

iya skang suke lah mencari resipi or masak la pape patut
husband very helpful
Alhamdulillah

eh mcm dah panjang lak merapu dalam ni
dah lame xmerapu semua nak keluar serentak.hahaha

and lastly...rindu g holiday!!!

tu anak kawan.ramah sangat.hehe :)



4 comments:

  1. Pernah sekali je dpt cycle 28 hari..huhu,tahniah ye pindah umah baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya skang dh tingtong balik dh cycle...aritu je cantek lak dia bturut 28days.huhuhu

      Delete
  2. pindah rumah?? best2..tahniah iya :)
    da ddk sndr bru rs ade mood nak masak kan..mcm resipi kita cuba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a.a betul umi.hehehe.keje cari resipi je skang.hehehe ;)

      Delete