Friday, August 29, 2014

pending....

Assalamualaikum

iya skang postpone 2nd IUI
sebab skang ni too busy with a few things...

busy ngemas umah sewa.baru masuk seminggu
busy untuk housing loan,which for wat umah
busy dgn finalize design umah dgn arkitek
busy tgh nak jual kete iya
and lagi2 suami isteri both busy kat tempat keje
iya lak skang kena menanggung post satu kosong kat ofis
so kire burden keje 2 org punye

maka...iya n husband decide utk postpone IUI
bukan ape
kalo busy sgt.letih penat stress
takut gadoh je.huhu

inshaaAllah bile dh settle down sikit baru kami proceed semula
maybe next month ke kann.inshaaAllah

anyway...im sorry for not be able to read blogs lately
but today iya sempat bace a few
been crying too!!!

congrats to erin for finally pregnant
so happy for u.please take care dear

to shaz...i will always pray for u
will always.inshaaAllah both of u will get thru it

to other TTCian too
jangan give up
kite terpilih kerana perancangan Allah itu paling sempurna
sebagai kifarah dosa2 lalu.mungkin.
mungkin juga Allah tahu kita belum bsedia lagi
walaupun kita nak sesangat

bersangka baik lah kita.inshaaAllah
iya paham ada hari kite down
iya pon camtu
tapi kita cuba lah untuk tidak hanya nampak itu sahaja kurniaan Allah
lebih banyak kita bersyukur.inshaaAllah lebih bahagia kita
walaupun tanpa anak disisi.

:)


Monday, August 4, 2014

raya waktu aim budakbudak

Assalamualaikum

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin
buat semua readers
mana tahu ada touching dgn posts iya kann :)

anyway...
iya raya kali ni Alhamdulillah ok ok saje
of coz byk jumpe budak2
dalam hati terdetik juga seronoknye if ada anak
but somehow im happy main ngan budak2 ni

hehehehe....geram kannn???

iya and budakbudak ;)


masa raya day 1 - day 4 tu iya raya KL jeee
then on jumaat sabtu baru balik JOHOR
itu pon sebab ada kenduri kawan husband and pak sedara sendiri
hehehe

rasa mcm excited gile iya n sepupu semua attend wedding pak sedara sendiri.hahaha.yela kannnn.umo 29 tp gi wedding pakcik.ikikikiki


comel x?hehehe :)

okay...tu jela kot.
pasal ttc?tarak.hahahaha >_<