Monday, May 19, 2014

CD8 : sakit itu ini dah mai dahhhh

Assalamualaikum.


arini CD8
yesterday dah abis makan clomid
today last day cucuk ubat kat perut

symptoms pun dah mula yesterday lagi
cramping.bloated.sakit pinggang.loya

and most worried is "asik lapooooo"
huhuhu....berat skang still same.52kg
but since iya keep on exercise every week
without miss
iya leh rasa badan makin kurang buncit
still ada kedepan tummy tu tp dh kurang
hehehe
suami pun tegur i okayyy
wahhh...mcm iklan promote barang lak
ini bukan promote barang tp promote supaya exercise
ehehe

iya dah makin sihat skang
still ada sikit2 batuk
on saturday aritu pun kena amik nebulizer (gas) sbb attack lelah
huhu
redha.sabar.inshaaAllah

so....back to ttc progress
on 21hb ni nk g lppkn semula wat TVS
hopefully byk eggs with reasonable size ssgt
sbb iya hope dpt wat iui 23hb tu gakkk

iya nak kena pegi langkawi pastu
kalo extend ke dpn iya nk kena beli tiket lain
just nak g lppkn
jadi mcm mbazir aa kan
hmmmm

xpelaa.kita tunggu dan lihat nnt
ada rezeki dapatlah wat awal kan

be good eggs
^_____^ 

10 comments:

  1. Waah, da nk buat 2nd iui dah! Bestnya!

    Good luck! I doakan all the best! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpenah wat lagi anis...aritu nak wat tp xdapat.hehe.doakan kali ni dpt wat yerrr :)

      Delete
  2. good luck iya! hope kita sama2 leh wat iui this cycle! aminnn..btw sy suke gile cucuk2 tu..hehe..sakit tp best..haha..ntah pape kan..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ameen.same2 kite usaha ehhh.hahaha.suka plakkk dia.pelik2 jeee.iya suspend gk tp pas cucuk tu toya jee.hehehe :)

      Delete
  3. Mudah2an Iya dapat buat 23hb tu and get positive result.,Ameen.. : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaAllah dgn izin Allah.tq nuriz :)

      Delete
  4. Iya, rajin exercise bgusla.. at leats badan shat..sue ni badan dh la berat, lemau plak tu.. huhuu..
    btw,, harap2nya semua berjalan lancar nant

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak naik badan coz of mkn ubat aritu jadi risau and xselesa.tu cube je.Alhamdulillah so far rasa sedap badan....xpe su.cube je dlu.paksa diri mula2 je susah.hehehe.tq su doakan iya *hugsssssssssss*

      Delete
  5. erin harap iya dpt buat IUI kali ni. keep us updated! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaAllah erin.i will.u girls yang paham iya.we are like family.ttcian.we understand each other feelings.rite? ;)

      Delete