Friday, May 9, 2014

bidadari syurga...

fuwhhhh
macam lame plak x menaip
today is CD22
no progress yet
try to natural conceive
rasa mcm lambat lakk cycle kali ni berlalu
haha
xsabar nak call LPPKN again utk treatment

anyway.....
nak cite pasal husband iya
smlm pas solat maghrib sama
mcm biasa laa salam tgn
cium pipi sume
pastu iya duk main2 laaa janggut dia
dah makin lebat

pastu iya ckp laaa
"byk nyeee bidadari al nnt.nak cabut satu lahhh"

hehe.


then dia of course laa xkasi.

pastu dia cakap ape tauuu...

"nanti kat syurga mesti bidadari al sume ada eyebag.
sbb ketua dia ada eyebag jeee" -_-" hampeh!




notakakitangan : mmg dr b4 bercinta dia penah sound nape eyebag iya terok.hampeh kan...last2 jadi bini dia.haha
 

6 comments:

  1. Ada member post kat fb sekarang ni pompuan korea buat plastik surgery n request eye bag pd surgery tu sbb depa kata cantik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.iya siap google pastu.lawak je diorg ni kan...tp dia eyebag xde itam2 bawah mata. :p

      Delete
  2. huhuhu..iya..me pun ada eyebag..keturunan kot,sbb adik beradik pun sume ada..haha.. rimas bile org asyik tego npe muke sembab..pdhal muke kita mmg mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke??hehe.iya lak sorang je mcm ni..kalo menanges ke tlebih tido lg laaa dasat ;p

      Delete
  3. Eh, bilangan helaian janggut tu sama dengan bidadari syurga husband ke? I selalu jadi tukang trim janggut. Nak bagi kemas. Tak tahu pula tentang bidadari ni. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.aritu ada dgr kisah zaman nabi...ada sorang tu ade sehelai je janggut...dipujuk oleh Rasulullah kalo xsilap...kata xpe.ada sorang bidadari.so xtahu laa kalo byk means ramai kannn.kena cek balik :)

      Delete