Monday, April 14, 2014

down down down down

rasa nak balik umah tdo je.
xde mood sgt.
dah 2 hari dah.
ada je xkena.

nak wat keje opis pon malas.
Ya Allah tenangkan lahhhh jiwa ini.
stress.geram.rasa nak marah.huhuhuhu.

rasanye boleh jadi malam kang menangis ni.hahaha.
huuuuu.tp itulahhhh.iya senyapkan diri je skang ni dgn org keliling.
ada keje urgent tp ntah laa.fedup sgt.

wat keje ikot peraturan
xharap pon dihargai dilambung dipuji
tapi....ade jeee xkena dimata org lain kan
susah betul hati manusia

kalau mcm ni ari2 mcmane laa nk berTTC dengan aman yerrr.
huuuu.dugaan betul la.
-_-"
 
 

6 comments:

  1. Sabar dear..g terapi..makan2 favourite food ke,window sopping ke :-)..semoga segalanya dipermudahkan..Amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.terlebih window dah nuriz smpai abis bising.hahaha :p tq nuriz...iya syg kawan2 blogger wpon xpenah jumpe...always bagi kata2 +ve :)

      Delete
  2. Iya..kita manusia biasa. Susah nk puaskan hati semua org. Buat ape yg spatutnya sudah. Lau ade yg xsuke, buat baik je dgn org tu. Mudah2han hati die tergerak nak berubah dr berprasangka. Jgn stress2 huhu xelok utk hormon.. Be happy Iya! hugs

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaAllah L.iya mmg buat biasa je pastu dgn dia.nampak laaa dia mcm malas nk menegur tp kita cube wat biasa jelaaa kan.inshaaAllah iya akan cube bsabar lagi... ;) *hugssssssss back*

      Delete
  3. huu..Iya stress pasal keje, sue plak stress pasal sakit..
    yup, smua tu mmg blh buat rasa down kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. shafakallah su.dugaan Allah itu kerana sayang dan rindu pada hambaNya.iya hope su cepat sembuh nyeee.inshaaAllah :)

      Delete