Tuesday, January 7, 2014

Doctor outstation :(

yelahhhh kan.
takkan nak mengadap muke patients je.hehe.
bersangka baik aje lahhh. -_-

baru jap tadi konon nak wat appointment dengan Dr. Hamizah.
dengan harapan leh segera wat IUI.
tapi punah semangatku ini.
hohohohoho.
doctor outstation plak kata nurse.
belum rezeki iya nak wat IUI niii.

terpaksa wait next cycle.
hope semangat juge masa tu.
risau down makin down je ni...

mengikut perkiraan rambang, 1st Feb baru boleh call semula.
oh cepatlah February.hihi :D
masih boleh cube bahagiakan diri ni. 

12 comments:

  1. sabar iya hehe..xlama dah tu bulan dua...tinggal 3 minggu lebih je. Sekarang boleh start makan asid folik dan supplements lain2 sebagai persediaan awal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.tq so much atie.tu iya suke kawan2 blog.always support each other..inshaaAllah.iya nk kena betul2 aim dalam diri ari2 xskip makan supplements niii. :)

      Delete
  2. Iya jgn fikir sgt pasal Feb sbb iya akan jumpa gak doc tu Feb.. berusaha kuat sblm iui..mana tau rezeki kan..mana tau ada hikmah, pregy before IUI. Jgn fikir sgt n relax :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaa kan...hihihi...skang ni focus makan supplements,exercise,eat health and berusaha lebih lg ;) tq L ^_^

      Delete
  3. Iya.. ade hikmahnya tu.. doc suh Iya rilek2an minda dulu..nak buat IUI smua ni kan stress..doc bgi Iya tenang2 dulu tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.xpenah lg jumpe doc baru niii.nebes...hope sume okay ;)

      Delete
  4. Ada hikmah tu iya... x pe, x lama pun lagi bak kata atie :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...iya keep +ve jeee skang ni :)

      Delete
  5. Saaaaabbbaaaarrrr Iya....mana tahu before buat IUI ada rezeki conceive sendiri? Doa banyak2... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen.hehehe.iya skang ni target nk ikut jejak yani.exercise skang.hihihi. ^_^

      Delete
    2. Jom Iya, jom....best kalau ade kawan sparing berdiet sihat ni...... :)

      Delete
    3. chayokkkkkkkkkkkkkkkkk ^______^v

      Delete