Monday, December 16, 2013

tak sabo nak next peod...bley? :p

hahaha.
iya jadi lebih semangat pas blogwalking.
ikot kan arini kat opish sakit ati.
orang lain wat pasal...kite kena.kite stress.
hohoho.lumrah keje :p

anyway...iya tgk ramai wat IUI.check up.
nk proceed with HSG.
wah wah wah...iya gak ketinggalan nihhhh.

tapi mmg dah lame ketinggalan sbnye.haha
iya dah lame xjumpe doctor.
ni sume gara-gara reject doc laki.hoho.
pastu downnnnnnnnnnnnnnnn.
decide xmo call LPPKN masa tu.

but now Alhamdulillah.
dah dapat refer doctor perempuan.
dengan harapan doc baik dengan saya.
ehehehe ;)

iya xsabar nk wait next peod ni.
nak call LPPKN.
nak jumpe doctor.
nak start dengar advise doctor.
nak betulkan cycle iya yang kontot2 niii.
stress iya tau :p

tapi itulaaa.
dalam pada2 xsabo nak wait jumpe doc nii.
dalam pada2 xsabo wait next peod nii....
iya hope pregnant aa kan.ahahaha
kalo leh xmo lsg jumpe doctor.
ehhh.merapu!

ape iya nak sebenarnye kawan2 paham tak.
ahahaha.nevermind.
doakan iya je tauuuu.
cayang sume

anyway.....anyone pegi TTCGM gathering?
iya xsure lg.cakap ngan husband.
dia kata nanti bincang.tapi xbincang gk.
aiseyyyy~ >__<

5 comments:

  1. iya boleh bagi link fb ttc tu. Sy xdapat cari

    ReplyDelete
  2. tapi itulaaa.
    dalam pada2 xsabo nak wait jumpe doc nii.
    dalam pada2 xsabo wait next peod nii....
    iya hope pregnant aa kan.ahahaha
    kalo leh xmo lsg jumpe doctor.
    ehhh.merapu!

    ape iya nak sebenarnye kawan2 paham tak.
    ahahaha.nevermind.
    doakan iya je tauuuu.
    cayang sume ♥ <<----- faham sangat Iya.....Yani pun selalu berharap jadi miracle mcm ni, preggy tanpa perlu lalui semua prosedur kesuburan tu. Tapi kita hanya mampu merancang, Allah yang tentukan jalan hidup kita suami isteri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.betul betul betul.kite hanya boleh berusaha.berdoa.percaya pada Allah.inshaaAllah :)

      Delete
  3. iya... same la .. dulu bila nak jmpa doc after peod ke, x mnyabor rasenya.. biar nak setel cpat2.. heheh..
    sue skag pun dh lama tggalkan rawatan..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...itulaa.iya pon baru2 ni je smgt smula...jom same2 kite yerrrrrr.cayokkkk! ♥

      Delete