Tuesday, December 10, 2013

BBT 2013

oh well.
reaching the end of Year 2013

its a wrap i guess.
no baby this year.
next year,inshaaAllah

okay...iya start BBT since Aug 2013.
until today,iya rasa FAILED!
xpe...ada hikmah.

jom tgk BBT iya :)



okay....ni bulan 9/8...
 masa ni awal2 tu banyak laa lompong2.
biase lerrr mule2 try BBT kan.
seems like iya ovulate at CD14
then...temp iya naik turun xtentu hala. -_-

 then on 4/9
 this time mcm rajin dah amik suhu pagi2 tu.hehe
tapi akhirnye kecundang juaaaa
ovulate on CD15

datang semula peod on 28/9
 ini pon ade aa gak lompong2
ovulate on CD13
iya plak dh konpius time ni
kecundang lagiiii :(

on 23rd Oct
 okay...ini bulan paling malas
paling xde semangat
dengan pack keje
hahaha.hangit2 betullll :p

lastly...17 nov
 aaaa yg ni iya ovulate awal
on CD12. -_-
tapi tgk graph mcm cantek jeee kan
tapi sehingga arini dah jatuh temp
so...iya assume GAGAL jua
tanda peod pon ada dah ni
sakit perot lak lg.huhu

BUTTTTTTTTTTTTT...its okay.
iya xkan cepat mengalah.
inshaaAllah akan teruskan lagi perjuangan.
dekatkan diri lebih lagi pada Allah.
inshaaAllah.inshaaAllah.

doakan iya!!!
sayang korang ♥ ♥ ♥

3 comments:

  1. rajinnya iya berBBT.. saya pulak malas nak bangun pagi2 at the same time utk cek suhu.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi.iya pon letak je thermo tu meja tepi katil.celik2 mata je teros capai...itu pon ade gak lupe2 ;)

      Delete
  2. Teringat kenangan berbbt n ber opk...sweet memories :)
    Teruskan usaha...inshaAllah semoga dipercepatkan rezeki zuriat...aamiin

    ReplyDelete