Wednesday, November 20, 2013

my page ♥

since 2012 iya dah start the shawls business.
its not a plan business.really!!!
but it turn out to be like that.Alhamdulillah.

iya not a hardcore or determine sgt nak wat business ni.
that kind is more kepada suami iya.
but Allah knows best.
He always knows best what for me.Indeed.

so...in 2012 iya mula dengan seronok2 wat shawl utk diri je.
that time mcm rasa mahal je nk beli shawl.
thanks to MIL ajar iya menjahit.
then start iya wat byk.
bile pakai ramai tgor.
macam cantek je.macam comel je. (haha.okay ini tipu!)

then...akak iya pon mmg pemakai shawls...wah gitu ayat~
depa lak start suh iya jahitkan.
pastu kawan rapat lak start suh.
then berkait lak ngan kawan kpd kawan rapat.
pastu mak kawan plak.

pastu office mate.
pastu wife bos.

maka nyerrr merebak laa wabak shawl iya.
wahhh....macam bagus je kan.

then...mula laa terdetik xlarat nak wat shawl.
terdetik i need to do something about this.
i need to make it happen.
with a support from husband.close friends.

TADAAAA...
yesterday i make it happen~


please kawan like my new page in facebook....The Mirror
semoga Allah membantu diri ini mjadikan lebih ramai muslimah yg mampu menutup aurat dgn lebih baik.

untuk diri iya juge.lebih baik.in shaa Allah ♥ ♥ ♥

6 comments:

  1. alhamdulillah... smg perniagaan iya terus maju...menambahkan lagi 'khadijah' lambang wanita muslimah yg cekal & berdikari :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq doakan iya sweet tooh.inshaaAllah.risau tbabas tu ade.tp usaha sehabisnye.jemputlah tgk page yerrr :)

      Delete
  2. wah seronok dapat aura2 org berbiz.. iya L dah like.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sooo much L for ur support.jangan lupe share pic shawls tu.mane tahu jadi the lucky one dapat shawl free ;)

      Delete
    2. fren list L xramai sgt kt fb tu hehe tp dh share n ivite diaorg tuk like :D cantik shawl tu suke

      Delete
    3. hehehe.thankyou sangat.dah support iya pon dah bsyukur.lebih semangat nak teroskan pjuangan ;)

      Delete