Friday, November 8, 2013

Mulut Laser....

laser mulut satu hal
lelaki plak tu.
tua plak dah.

orang sll kaitkan mulut laser dgn perempuan.
tapi TAK!!!!

ade sorang ni last time dh pertikai kenape iya lom pregnant.
last 2 days pertikai lagi.

perli iya.
depan orang.
gelak2.

ikotkan hati.....
ikokan setan....
abis mamat tu.hahaha

tapi....
iya sedar.dia tak paham
dia xalami.
biar lah Allah sahaja membalasnye

teruskan hidup dengan penuh kegembiraan.


hahaha.happy weekend sumeeeeeeeeeee ♥♥♥♥

7 comments:

  1. iya, rina fhm sgt perasaan iya tu. rina pun penah kene mcm tu byk kali gak. Mmg orang tak fhm, diorang ingat buat anak tu keje senang, diorang lupa itu semua urusan Allah. tak pelah iya, buat dont know jelah dgn orang2 mcm tu. keep positif k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaaaa.so far iya kena ngan sorang ni jelaaa yg hampeh.xsudah2 nak melaser.takpe laa.iya cube sabar kan ajee....kalo ikot nk mgamok mmg haru gak.hahaha.

      Delete
  2. iya mulut laser ni xkire sape hehe. Tua muda laki pompuan. Pas ni lau die laser lg cili je mulut die baru dia takot nk laser haha. Baykkan sabar ye. L pn dh mcm2 berdepan dgn org mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.tu laa kan L.peel org ni mcm2 :p

      Delete
  3. aikkk org same ke iya.. ader jer nk kene lempang nie.. huhuhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a chee.org same yg dlu penah aku cite tuuuu.mmg aku time tu berasap gak aa.tp sabooo kan aje....huhu

      Delete
  4. sabor je la kan iya... next time dia perli2, cakap kat dia Allah Lebih mengetahui apa yang terbaik untuk saya sekarang... Allah dah ada plan untuk saya :-)

    ReplyDelete