Thursday, November 7, 2013

Gangguan Halus....

iya blog walking and seems like a few of TTCians ada alami gangguan benda halus ni...

bila diganggu ni macam2.
gangguan tido.gangguan terhadap pasangan.gangguan benda follow.lemah.sakit.even santau pun kire gangguan.

to be honest,iya nak share sket cite ni.
husband iya masa 1st year kami kawen selalu gak diganggu.
selalu mimpi bukan2.mimpi ular.mimpi dihempap.mimpi sume xelok laa senang cite.pastu mesti tjaga malam2.

risau gak masa tu.then kebetulan mak iya bile dah pencen ni dia rajin gi kelas2 agama.mak ajar kami buka CD ke MP3 ke Surah Al-Baqarah every night.not miss a single night.for 7 days.kami cuba buat.kami on kan aje surah tu time nak tdo.

pastu mak pesan gak suh kami amalkan bace ayat di bawah.setiap hari juga.pagi 3kali...malam 3 kali...
 



Ertinya: 
Rasulullah s.a.w didengari berkata sesiapa yang berdoa: 

“Dengan nama Allah yang tiada dimudaratkan sesuatu apapun dengan namaNya samada di bumi dan di langit, dan Dialah maha mendengar dan maha mengetahui” sebanyak 3 kali, maka ia tidak ditimpa kesusahan bala dan musibah sehinggalah subuh esoknya, dan barangsiapa membacanya ketika subuh 3 kali, ia tidak ditimpa kesusahan bala dan musibah sehingga petangnya”  
 
 
and Alhamdulillah dgn izin Allah husband xde lagi diganggu ke ape.dah lame iya xdengar dia mengadu or terjaga sbb dia mimpi bukan2.iya harap dapat membantu kawan2 diluar sane.boleh cuba amalkan.inshaaAllah dgn izin Allah :)
 
 

4 comments:

  1. perkongsian yang menarik iya..time kasih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita usaha kan Rina. ^_^ sesame~

      Delete
  2. Iya...thanks sbb kongsi di sini....inshaAllah, nak cuba juga amalkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome....kite same2 kongsi ape yg baik kannn :)

      Delete