Thursday, November 7, 2013

day 1 exercise....

keje byk ni.tapi wait org anta report baru leh iya compile.
so in d meantime berblog dulu.

b4 cite tajuk atas ni.iya sedih sket ni.
maybe bukan rezeki iya.tapi sedih sbb careless sgt.
duit rm50 leh plak tercicir dalam lif.
nak jadi cite kmudian ask pak guard.
katanye ade sorang visitor ask dia.tp dia lupe nak mintak org tu.
careless guard plak.org tu plak dah ask guard tp xde lak nk serah duit kat guard tu.haiyakkkk.....xpe laaa benda dah jadi.lebih berhati2 pasni -_-" (dh mmg tgh sengkek ni.hahahaha)


okay...semalam iya dah mula exercise.2 things.cycling and hoola hoop.perghhhhhhh.b4 this wat cycling mesin tu 30mins pon mampu iolsssssss...sekarang 5mins dah terasa mengah.kejang kaki.

5:46 mins then pancit -_-
haaaa.penangan tak xcercise 2tahun ni.isk isk.
then rest jap.minum air punye laa byk.
pas rest jap baru sambung.dapat laa total 10mins.tu pon macam nak pengsan dah haaaa.azab betul.


pastu iya stop wat cyling.iya wat hoola hoop lak.
cewahhh.sambil amik port depan fish pond ayah...apelg...gelek laaaaa
aaa,view bawah ni sempat lg amik sambil wat tuu.tu gegar tu.hahaha
sungguh xde keje. >_<


tapi syok gak wat depan view camni.jadi leka wat hoola.
cube tgk stopwatch iya dapat bape>>>



hihi.....dapat gak laa 11mins.target 10mins je sbnye.
sbb dah lama tak buat kan...muscle sume dah keras.
fuhhh...even baru wat 20mins smlm....terasa sangat best.
rasa badan sedappp je. ^______^

target arini nak wat lagi.haha.memang tak tolong mak masak laa jawabnye...
dah laa laki tgh demam.hope he recover soon.inshaaAllah


2 comments:

  1. salamdear... wah dh mula exercise alik yer..
    gud job dear.. even 20 minute.. dh berbaloi utk permulaan...
    keep it up dear.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laaa untuk permulaan okay laaa.
      pasni inshaaAllah boleh lagi lama.
      seriously dah mmg naik lemak badan niii. :p

      Delete