Friday, October 18, 2013

Urut With Opah

aritu iya balik kampung MIL kat Ayer Kuning, Perak....
Sempena Aidil Adha...

Seronok mesti lah seronok.even bukan kampung sdiri tapi iya suke duk suasana kampung....jumpa TokWan and Opah husband.
Suke tgk diorg comel jeeeee.
bagi iya orang tua ni mmg comel pon.hehehe
same like Maktok iya.cuteeeeee je.mcm iya.wahahahaha >_<

so masa balik tu hari Ahad.raya Selasa.
ada cakap kat suami nak try urut ngan Opah laaa.
Opah and TokWan mmg femes kat Ayer Kuning tu.
leh urut badan.urut rahim.urut pas pantang.
segala macam urut laaa boleh.hihi.
sunat pon bleyyyy ;)

so pas ckp kat husband dia suh ckp kat MIL.
iya cakap laaaa.MIL ask Opah.isk main passing2 lakkk.
ehehehe.bukan ape.iya segan nk ask Opah sendiri.
i kannnn pemalu.uwekkkkks :p

pastu cadang nye nak urut Isnin tu.tapi xsempat.
ada orang datang bersunat lak petang tu.
haih laa depa ni dah nak raya pon datang kaco Opah.
hahaha.x puas ati! -_-"

sudah nya pagi raya urut plakkkkk
Opah free pagi tu.
pas settle semayang raya sume Opah urut iya.
cite kat Opah dlu urut kat KL ada org cakap rahim jatuh sket.
Opah gelak.Opah kata mane leh jatuh.lom ngandung.bukan ada anak ramai....camne leh jatuh plakkkk.

erkkkk?sudah mana aku tahu kannnn.lol!!!
pastu Opah urut kat my tummy,alaaa cegan gakk
yelah.Opah sendiri laaa katanyerrr kan.ehe~

Alhamdulillah.Opah kata xde pe.okay je.
tapi ada urat bengkak sket je.
Opah kata xpe...ENJOY DLU!!!
hahaha.tgelak iya dengar Opah speaking.leh tahan Opah niii...
btambah tomeyyyy je. ^______^

pastu Opah cite penah dlu urut akak tu dh 3tahun lom ade anak.
pas urut ngn Opah ada rezeki.Opah pesan jangan risau.inshaaAllah nnt tibe turn iya n husband lak.mudah2an.

ameen

No comments:

Post a Comment