Monday, October 28, 2013

Our #2 Anniversary

hahahaha.....
cite dah basi pon nak gak bgtau.
tak kire.tak kire.

since iya bz last week bcause the whole week been to Melaka bkerja.
so dimaafkan.haha.ade org kesah!? >_<

anniversary iya on 21oct2011.
hehehe.so last Monday masuk 2tahun.Alhamdulillah
walaupun byk gak selisih paham tp iya bsyukur sbb dengan pinjaman Allah yang satu ni.syukur sangat.... :)

btw...since anni kami jatuh on Monday and iya lupe suh hubby cuti.sbb iya mmg suke cuti on birthday,anniversary and other event related to us....so kami celebrate on Sunday aje...

xde laa plak g holiday sakan.ehe~
sbbnye kami tgh budget utk wat umah nnt.inshaaAllah mohon dipermudahkan.... ^_^

so kami g OU ajee....hahaha
heading there dgn niat nak beli bday present utk FIL and baby presents utk kawan kami...

tapi iya pengaruh hubby kami beli hadiah utk diri kami sorang satu konon.....sbg appreciate each other...wah gituuuu mcari jalan utk shopping.ahahahaha :D

kalo nak tahu hubby iya ni cermat org nyeee...sangat2 jimat.manage abis duit kami.duit iya pon dipantau nyerrr.hahaha.but iya xde laa rimas sgt sbb tahu dia risau bini nyerr yg suke sgt shopping.iya kalo beli ape2 sll nye akan bgtau dia dlu.kalo kecik2 xkesah sgt.kalo yg mahal lerrr dia nak tahu awal. :p

so iya beli purse sbg tanda phargaan terhadap diri ini....tadaaaaaa!

cantek x?cantek x?cantek x? :p
haaaa...dah lame dah iya terhingin sangat purse ke handbag brand fossil ni.akhirnyeeeeeeeeeeeee. ^______^

hubby lak beli sandle and tukar tali jam dia tuuu....ade ke patut dia dapat 2 benda....ni gara2 dia pengaruh iya plak.bley???


aaaa...pastu kami g makan2.pastu kebetulan Anlene ade wat check up utk tulang.kami cek laaa.iya ok tp hubby kena kat risk sederhana....dah kami risau lak...kena kerapkan semula minum susu kambing ni...aritu rajin pastu stop...isk isk...kena istiqamah pasni.mudah2an....

till then..........semoga Allah panjangkan jodoh kami.permudahkan kami utk peroleh cahaya mata sendiri...dapat anak yg soleh solehah.menjadikan kami hamba Allah yg lebih baik.ameen

4 comments:

  1. happy anniversary iya...
    semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  2. InshaAllah, smg kekal ke jannah, dikurniakan anak yg soleh n solehah....amin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ameen.tq doakan iya sweet tooth.hope awk pon same seperti itu.mudah2an yerrrr ♥

      Delete