Thursday, September 26, 2013

Penghapus Dosa...

iya MC arini.
dugaan kesihatan lagi iya skang ni.
almost a week kaki kiri sakit.jalan terhencut2 je.
tak perasan bila terseliuh ke langgar ape.
iya ni mmg clumsy sket.
hubby sll ckp xpenah nyerr laa dalam seminggu tu xlanggar benda.
hehe.byk berangan kot...

anyway...semalam and arini sbnye iya headache trok sangat.
then...smlm iya tdo awal.kul 10 dah tdo dh.xlarat sgt...
then pagi tadi kul4pagi terjaga...flu plak.duk merembes laa kat tisu pastu campak je ke lantai.hahahaha.sbb tong sampah jauh sket.malas nak jalan.bley? :p

then terasa nk shishi plak...buka laa lampu kecik sblh katil haa
pas settle kat toilet terpandang tisu campak td...ada darah.
pulak dahhh...iya tpkir idung berdarah lak ke.

amik lagi skali tisu ada darah lagi.huhu -_-"
tapi sbb masa tu lalok punye pasal tdo smula.

bangun kul6,amik BBT.
teringat tisu balik...try skali lg...still ada darah
tros kejut hubby bgtau.dia cuak dah.dah laa iya kejut dia mengejut.hehehe.sorry! >_<

hubby tak bagi iya g keje arini.
katanye darah byk sgt.
cuaca panas...iya kena rest.
padahal keje dalam aircond jee.

so tadi iya g klinik.doctor kasi MC
dia suh pasni tdo make sure kul10pm...
pastu b4 tdo minum milo.hmmmmm.iya mmg laa suke milo tapi iya and hubby dah lame boikot Mc'D and Nestle nii....

takpelaa...nnt ikhtiar lain.beli hot choc maybe.mahal sket.hahaha ;)
tu jelaa kot.ni duk rest laa ni.sambil duk taip kat laptop...sambil baring.ehehehe.headache still ade.wat2 mcm xde :p

doakan iya ye kawan.penghapus dosa mungkin.inshaaAllah ^_^

4 comments:

  1. semoga cpat sembuh..sue ni pun baru baik dari demam..batuk still lagi.. tapi dh kurang..mungkin faktor cuaca kot.. rajin2 makan ubat tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu laaa.cuaca panas sket skang ni.tapi basuh baju cpt kering.ehehe.semoga Allah sembuhkan penyakit Suwaibah juga.inshaaAllah :)

      Delete
  2. iya..dalam badan panas agaknya tu kan..semoga cepat sembuh ye..tk cre iya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq umie.itulaa.husband iya cakap macam tu juge.iya xpenah bdarah idung ni.dugaan mungkin.xpe.iya ok.iya kuat.hehehe.tq again umie,mwahhh! ♥

      Delete