Thursday, September 5, 2013

CD1 : moving on!

akhirnya smlm peod.back at CD1.
cycle at CD26.
yesterday senggugut yg amat terok.
its been long time since iya kena trok mcm tu.
but today Alhamdulillah better.
siap pakai gurder (betul ke eja) lg datang keje arini.ehehe
cuak gak sakit terok kat opis.naya nak balik plak dah >_<

anyway,hubby semalam balik2 keje je sampaikan news wife kawan dia dah pregnant a month.
pastu dia mcm sedih2...katanya dalam geng2 dia tu,kite je lom pregnant....

hmmm.sedih gak iya.tp nak wat camne.ketentuan Allah.
iya xrespond pon.dah laa sakit perot amat.
dengar lak dia ckp gitu.
sedikit sebanyak down gak mood iya.
malam tu plak ayah pon tegor nape slow je makan...
mood mcm down sgt...

tapi takpe...itu sume semalam punya hal.
hari ni iya dah ok.dah takde rasa ape2.
just lebih semangat nak wat BBT lebih baik lg.
xmo skip2 mcm last time.ehehehe.
harap2 dapat istiqamah.
doakan iya yerrrrr ;)

3 comments:

  1. Smg Allah mudahkan usaha iya dan berikan kekuatan utk istiqamah...amin.... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen ameen.inshaAllah.thankyousomuch ^_^♥

      Delete
  2. sabra k iya...
    hope al pun turut bersabar...
    kite hanya bleh merancang iya
    tp die lebey mengetahuinya

    ReplyDelete