Friday, September 13, 2013

♥ babies....

iya suke aa babies sangat2
sangat sangat sangat sangat
aa xterkata laa suke tu.
iya mmg pantang kalo nampak baby comel2 niii

kalo jumpe anak kawan tu,mmg laju je nak amik dukung.
bau sedap lak tuuu.geram geram....
lagi plak jenis yang extra montok.ketul2 badan tu kan.
eee,geram sgt laaaa

arini plak byk kawan upload gambo babies diorg.
geram tgk.COMELLLLL!

kadang betul terasa hati.jeles sbb kite xde anak lg.
but bile tgk muka anak depa.Subhanallah.i love the kid.
even its not mine.

so far iya xde lak kena perli sbb asyik nak amik baby org je ke kann.
hopefully xde sampai mcm tu.
coz thats only the time iya rasa sangat seronok.

i dunno about others.
but i just them.
and iya siap ada album anak kawan2 and sedara mara ni.
tiap kali kalo tgk mesti rasa rindu gak.
ank buah xyah cakap laa kan.
rindu sesangattt

anak buah iya lak tu jenis bambam.mau tak rindu.ehehehe
ok.dah tak pasal nape wat post pasal anak org ni.
sbnye nak luah rindu kat anak kawan,hazim,addin and hakim.
sbb babies ni sangat2 laa comel.
bile laa nak jumpe depa lg...huhu -_-"

aaa,kalo dapat baby cam gambo bawah ni ok gak.superduper yummy.ehehehe ;)


 

2 comments: