Monday, August 26, 2013

dot dot dot

iya je ke rasa camni?!
tiap bulan ada je time2 semangat hilang.
kadang tu sll sgt over sensitif dgn benda2 kecik.
mmg tak daya dah nak luah kat orang.
orangpun meluat kot kat kite kalo asyik2 nk sedih2 je kannnn.

iya bukan ape.
kadang tu rasa fed up pun iye gak.
ko bukan tak tahu aku lom pregnant.
tapi beriya bagai lak cite kat aku.
emo tau.emo! hahahaha :))

kadang tu iya wat tak tahu je.
bukan ape...sbb kadang tu dah kering idea dh nk respond camne.
duk pujuk org...aku sape nak pujuk?haha ;)
tolong lah paham.
i deserve to b happy too.
it doesn't mean im not happy for you.
but give some space laa kannnn.

i dont give a damn about ur baju basah susu banjir kat baju keeee
ur baby xmo minum susu botol keeee
ur baby xmo tdo kat taska keee
susah hati sbb ur baby flu keee

heiiiiiiiiiiiiii...is it trend ke mommies nowadays to be over protective over their babies?

oh now im pissed off! just shut up!!!!

oh how i wish to say all those things.....
but i do KNOW that i cant...n my dear TTC friends too,pls dont say those harsh things to them.ehehe >_<

u want to why?
because of ALLAH!!!

probably when we get pregnant (inshaaAllah)...we are much worst protecting our kids.

probably we are much worst in story telling about our kids.

probably we are much worst EVER to make people annoyed dgn kite.

hahahaha.itu jelaa iya duk simpan dalam jiwa bile tgk mommies yg sikap cmtu....and I DO HOPE taknak jadi macam tu...ehehe.inshaaAllah.

ok....done with this.my heart now finish meletop!haha
until then.
 
 

No comments:

Post a Comment